Krediti365.com.ua

Кредит зі знижкою 99%

Ми дбаємо про наших клієнтів, пропонуємо в порівнянні побачити інформацію, про те які кредитори пропонують вигідні умови, з мінімальною процентною ставкою 0,01%.

В основному кредитори пропонують перший кредит з комісією 0,01%. Максимальна сума кредиту для нових клієнтів становить 0,01% до 17000 грн.

При повторному запозиченні у відповідного кредитора, клієнт стає учасником програми лояльності. Це означає, якщо кредит погашений в установлений строк, існує можливість отримання знижки на повторні кредити.

Знижки надаються від 5% до 25%, але постійним клієнтам пропонують персональні промо-коди, надаючи знижки до 99% на наступні кредити.

Щоб оформити кредит онлайн, ви повинні бути постійним жителем України від 18 до 75 років, вам необхідні: банківська картка, телефон і доходи для погашення кредиту. Більш детальну інформацію Ви можете дізнатися на веб-сайті кожного кредитора.

Якщо ви бажаєте подати заявку на кредит зі знижкою прямо зараз, то, виберіть кредитора, заповніть заявку на кредит і в разі позитивної відповіді, отримаєте кредит на свою банківську карту, рахунок або готівкою.

2024-04-10