Krediti365.com.ua

Кредитна історія

Кредитна історія заснована на всіх попередніх кредитах клієнта та інформації про виплати по кредитах. Погана кредитна історія створюється, якщо клієнт не виконав своїх фінансових зобов'язань, тоді кредитор передає цю інформацію в регістр кредитної історії. В Україні існують державні та приватні регістри боржників.

Якщо клієнт раніше погашав свої заборгованості вчасно, не було прострочених платежів, то такий клієнт вважається з гарною кредитною історією. Для клієнтів з хорошою кредитною історією кредитори пропонують великі суми грошей з більш тривалими строками погашення, і можливо, за нижчими відсотковими ставками.

Чи не виплачуючи кредит або затримуючи строк погашення кредиту без узгодження з кредитором, позичальник може бути включений в список поганих клієнтів. Таким чином, в подальшому з отриманням нового кредиту будуть складності або клієнт отримає відмову.

Кожен клієнт повинен особисто піклуватися про свою кредитну історію, і якщо вона погана, є можливість її виправити.

Один з варіантів полягає в тому, щоб взяти споживчий кредит на невелику суму грошей з коротким строком погашення, оскільки статус кредитної історії клієнта зберегтися лише протягом останніх двох років. Банки можливо відмовлять в отриманні такого кредиту, але кредитори онлайн можуть Вам його дати. Якщо кредит погашений протягом зазначеного строку, клієнт може поміняти свій статус кредитної історії.

2024-04-10